SanatVeSosyal-q9s5btoqh1alnjxx8r52umogzxwaa7i9jd23c1331k

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültemizin misyonu; sanat ve bilimi sentezleyerek estetik anlayışa ve bilgi birikimine sahip, alanında tecrübeli, uluslararası standartlara uygun nitelikte profesyonel ve akademik kariyere yönelik bireyler yetiştirmektir. Fakültemiz; dünyadaki yenilikleri takip edebilen, bağımsız düşünebilen, sanatsal ve bilimsel alanlarda kendini geliştirmiş öğrenciler yetiştirerek ilgili sektörlerde öncü bir kurum olmayı vizyon olarak belirlemiştir. Güçlü akademik kadromuz ve alanında uzman sektör profesyonelleri tarafından eğitim verilen öğrencilerimiz, mezun olduklarında sektör hakkında bilgi sahip olabilmektedir. Üniversitemiz bünyesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin uygulamalı derslerini yapabileceği uygulama mutfağı bulunmaktadır. Uygulama Mutfağı, bir restoranın mutfağında olabilecek tüm ekipmanlara sahiptir. Öğrencilerimize teorik eğitimin yanı sıra uygulama da yaparak mutfak deneyimi kazanmaları amaçlanmaktadır. Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimizin uygulamalı derslerinde, Bilgisayar Laboratuvarında bulunan tam donanımlı bilgisayarlarımız ile eğitimlerini gerçekleştirme imkânı sağlanmaktadır.